Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
donegal b united
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Croom onderschept slim de pass. Croom geeft een hoge lob. Klungelig pakt Crandley de bal. Gallen rent richting de bal. Gallen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
McIntyre rent richting de bal. McIntyre draait met de bal, schiet en ... Daar is Corscadden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potts is nu in balbezit. Potts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - b united 0:1

8e minuut.
Moloney met een snelle inworp. Cross is nu in balbezit. Cross speelt de bal door. Moloney geeft een hoge lob. Potts maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Comeford geeft een hoge lob. Hendry bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre begaat een overtreding. McIntyre krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Eriksson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Potts de bal. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Potts onderschept slim de pass. Potts schiet op doel. Mullen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - b united 0:2

38e minuut.
Eriksson geeft de bal voor. Cross kopt de bal weg. Potts rent richting de bal. McIntyre rent richting de bal. McIntyre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - b united 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donegal 53%, b united 47%.
donegal - b united 0:3

49e minuut.
Inworp. Keanrey met de inworp. Hendry rent richting de bal. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
McDermott passt de bal zonder na te denken. Freyne is nu in balbezit. Comeford verovert de bal door een tackle van achteren. Comeford schiet op doel. Haley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - b united 1:3

85e minuut.
Hendry bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeford bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeford passt de bal in één keer door. Gallen rent richting de bal. Gallen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Comeford rent richting de bal. Myrell onderschept slim de pass. Myrell passt de bal met de wreef. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donegal 55%, b united 45%.
donegal - b united 1:3