Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
donegal Manchester Beast Fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lawrie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hendry de bal. Davies is nu in balbezit. McDonald onderschept slim de pass. McDonald schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - Manchester Beast Fc 0:1

2e minuut.
Focker probeert naar een medespeler te passen. Gallen heeft problemen om de bal te vangen. Hendry is nu in balbezit. McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hendry met een sublieme pass. McDonald rent richting de bal. Davies begaat een overtreding. McDonald raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. McDonald kan niet meer verder spelen. Horan komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Davies verovert de bal door een tackle van achteren. McGinnity verovert de bal door een tackle van achteren. Tallon is nu in balbezit. McGinnity bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinnity schiet op doel. Mullen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donegal 62%, Manchester Beast Fc 38%.
donegal - Manchester Beast Fc 0:1

46e minuut.
McGinnity speelt de bal door. Horan bereikt de bal nog maar net als eerste. Horan schiet op doel. Mullen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Boland heeft problemen om de bal te vangen. Gallen is nu in balbezit. Boland onderschept slim de pass. Focker bereikt de bal nog maar net als eerste. Focker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
McCauley speelt de bal door. Horan bereikt de bal nog maar net als eerste. Horan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Corscadden de bal onder controle te krijgen. Mullen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - Manchester Beast Fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donegal 63%, Manchester Beast Fc 37%.
donegal - Manchester Beast Fc 0:2