Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the mijiks b united
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Cregoe passt de bal in één keer door. Keanrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Keanrey met een sublieme pass. Potts is nu in balbezit. Potts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the mijiks - b united 0:1

15e minuut.
Crandley bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria onderschept slim de pass. Freyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria onderschept slim de pass. Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Haley met een harde bal richting middenveld. McIntyre kopt de bal weg. Klungelig pakt Potts de bal. Potts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
the mijiks - b united 0:2

28e minuut.
Cregoe speelt de bal door. McKeon geeft een hoge lob. Freyne heeft problemen om de bal te vangen. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cross is nu in balbezit. Cross geeft een hoge lob. Potts bereikt de bal nog maar net als eerste. Potts draait met de bal, schiet en ... Bannon probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Moloney passt de bal in één keer door. Cregoe is nu in balbezit. McIntyre verovert de bal door een tackle van achteren. Potts rent richting de bal. Potts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Chaudet is nu in balbezit. Chaudet geeft een hoge lob. Crandley is nu in balbezit. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria haalt uit met een fantastische trap. Haley bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the mijiks 53%, b united 47%.
the mijiks - b united 0:2

51e minuut.
Freyne geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaudet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McManus rent richting de bal. McManus geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the mijiks - b united 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the mijiks 47%, b united 53%.
the mijiks - b united 1:2