Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jason youngstars
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Inworp. Moloney met de inworp. Elce rent richting de bal. Greene bereikt de bal nog maar net als eerste. Greene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jason - youngstars 0:1

13e minuut.
Synnott passt de bal met de wreef. Cole rent richting de bal. Fee is nu in balbezit. Fee geeft de bal voor. Griffin kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Moloney verovert de bal door een tackle van achteren. Moloney speelt de bal door. Draper is nu in balbezit. Draper draait met de bal, schiet en ... Rooney werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Fee onderschept slim de pass. Draper rent richting de bal. Elce verovert de bal door een tackle van achteren. Fee is nu in balbezit. Fee draait met de bal, schiet en ... Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
jason - youngstars 0:2

21e minuut.
Lathlane rent richting de bal. Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathlane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Draper raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Draper kan niet meer verder spelen. Shields komt het veld opgelopen.

27e minuut.
McCabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fee is nu in balbezit. Fee passt de bal zonder na te denken. Shields rent richting de bal. Shields schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jason - youngstars 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jason 76%, youngstars 24%.
jason - youngstars 0:3

50e minuut.
Elce probeert naar een medespeler te passen. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton probeert naar een medespeler te passen. Lathlane rent richting de bal. Lathlane draait met de bal, schiet en ... Deans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Burton geeft een hoge lob. Synnott is nu in balbezit. Synnott geeft een lange en hoge pass. O`Gara is nu in balbezit. O`Gara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. O`Gara is nu in balbezit. O`Gara schiet op doel. Deans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Burton is nu in balbezit. Burton draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rooney trapt de bal weg van het doel. Daar is Lathlane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elce probeert naar een medespeler te passen. Daar is O`Gara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Gara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Fee rent richting de bal. Fee draait met de bal, schiet en ... Gowan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. Shields haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rooney trapt de bal weg. Greene kopt de bal weg. Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. Shields draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jason 45%, youngstars 55%.
jason - youngstars 0:3