Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
st.raymon Baile Ard Aon
Normal Tactiek Experiment 1
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hepburn passt de bal met de wreef. Archbold is nu in balbezit. Archbold geeft een hoge lob. Scully bereikt de bal nog maar net als eerste. Scully schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scully geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McKenna is nu in balbezit. McKenna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Hulka trapt de bal weg. Reid kopt de bal weg. Hepburn rent richting de bal. Connell onderschept slim de pass. Connell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. McKenna rent richting de bal. Reid begaat een overtreding. Reid krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Nash met een sublieme pass. McHugh rent richting de bal. McHugh geeft de bal voor. Gray controleert de bal met de borst. Gray draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McHugh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
McKenna onderschept slim de pass. Gray is nu in balbezit. Nash onderschept slim de pass. Nash draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
st.raymon - Baile Ard Aon 1:0

45e minuut.
Swift passt de bal in één keer door. Archbold probeert de bal aan de voet te houden. Connell is nu in balbezit. Connell draait met de bal, schiet en ... McHugh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
st.raymon - Baile Ard Aon 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: st.raymon 50%, Baile Ard Aon 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
st.raymon - Baile Ard Aon 1:1

73e minuut.
Ainslie speelt de bal door. Scully rent richting de bal. Scully speelt de bal door. McCormac is nu in balbezit. McCormac haalt uit met een fantastische trap. Hulka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Connell is nu in balbezit. Connell met een sublieme pass. Daar is Curtis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connell onderschept slim de pass. Connell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nash rent richting de bal. De Courcy onderschept slim de pass. De Courcy speelt de bal door. McCormac rent richting de bal. McCormac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: st.raymon 42%, Baile Ard Aon 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
st.raymon - Baile Ard Aon 1:1