Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baile Ard Aon st.raymon
Experiment 1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Curtis geeft een lange en hoge pass. Scully rent richting de bal. Scully met een sublieme pass. Draper rent richting de bal. Draper geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Nash is nu in balbezit. Nash speelt de bal door. Draper geeft een lange en hoge pass. McCormac is nu in balbezit. McCormac schiet op doel. Hulka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Reid geeft de bal voor. Scully rent richting de bal. Fahey rent richting de bal. Scully verovert de bal door een tackle van achteren. Scully draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scully met de inworp. Daar is Nash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nash draait met de bal, schiet en ... Hulka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baile Ard Aon 68%, st.raymon 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baile Ard Aon - st.raymon 0:0

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Draper de bal onder controle te krijgen. Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainslie maakt een afschuwelijke overtreding. Connell wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Connell kan niet meer verder spelen.

80e minuut.
Nash verovert de bal door een tackle van achteren. Frehill onderschept slim de pass. Frehill geeft de bal voor. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baile Ard Aon - st.raymon 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baile Ard Aon 41%, st.raymon 59%.
Baile Ard Aon - st.raymon 1:0