Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
st.raymon Manchester Beast Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Cullimore geeft een lange en hoge pass. Archbold probeert de bal aan de voet te houden. Swift rent richting de bal. McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Carsley rent richting de bal. Johns onderschept slim de pass. Johns met een sublieme pass. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Matthews verovert de bal door een tackle van achteren. Matthews passt de bal met de wreef. Ainslie probeert naar een medespeler te passen. McCormac rent richting de bal. McCormac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hepburn passt de bal zonder na te denken. Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. Nash passt de bal in één keer door. Daar is McCormac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCormac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
st.raymon - Manchester Beast Fc 1:0

34e minuut.
Dull geeft de bal voor. Johns is nu in balbezit. Johns geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scully de bal. Matthews kopt de bal weg. McHugh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: st.raymon 47%, Manchester Beast Fc 53%.
st.raymon - Manchester Beast Fc 1:0

56e minuut.
Dull speelt de bal door. Daar is McDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hepburn rent richting de bal. McDonald onderschept slim de pass. McDonald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
st.raymon - Manchester Beast Fc 1:1

64e minuut.
Curtis rent richting de bal. McDonald rent richting de bal. McGinnity rent richting de bal. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
McCormac rent richting de bal. Nash is nu in balbezit. McCormac is nu in balbezit. Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. Nash schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: st.raymon 44%, Manchester Beast Fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
st.raymon - Manchester Beast Fc 1:1