Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
donegal Baile Ard Aon
Normal Tactiek Experiment 1
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Mahon rent richting de bal. Mahon probeert naar een medespeler te passen. Comeford heeft problemen om de bal te vangen. Comeford draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fahey is nu in balbezit. Davies onderschept slim de pass. Davies geeft de bal voor. Gallen is nu in balbezit. Gallen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - Baile Ard Aon 1:0

15e minuut.
Mahon rent richting de bal. Mahon probeert naar een medespeler te passen. Comeford rent richting de bal. Comeford haalt uit met een fantastische trap. Hulka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - Baile Ard Aon 2:0

28e minuut.
Mahon met een snelle inworp. Comeford is nu in balbezit. Murray legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Murray krijgt een gele kaart. Comeford is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Comeford legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - Baile Ard Aon 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donegal 36%, Baile Ard Aon 64%.
donegal - Baile Ard Aon 3:0

57e minuut.
Inworp. Mahon met de inworp. Comeford heeft problemen om de bal te vangen. Comeford schiet op doel. Hulka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Reid speelt de bal door. Fahey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahey probeert naar een medespeler te passen. Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Connell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Connell passt de bal in één keer door. Mahon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahon speelt de bal door. Comeford is nu in balbezit. Comeford schiet op doel. Hulka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - Baile Ard Aon 4:0

70e minuut.
McDermott met een snelle inworp. Croom rent richting de bal. Croom speelt de bal door. Comeford is nu in balbezit. Comeford draait met de bal, schiet en ... Hulka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Hendry geeft de bal voor. Buitenspel voor Mahon. Goede buitenspelval van de verdediging. Murray neemt vlug de vrije trap. Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Connell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hendry onderschept slim de pass. Hendry probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frehill de bal. Comeford bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeford haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donegal 34%, Baile Ard Aon 66%.
donegal - Baile Ard Aon 4:0