Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
youngstars Manchester Beast Fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 15.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Cullimore geeft een hoge lob. Inworp. Hollands met een snelle inworp. Fee bereikt de bal nog maar net als eerste. Fee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Carthy rent richting de bal. McGinnity is nu in balbezit. Carthy bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinnity verovert de bal door een tackle van achteren. McGinnity draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Greene passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fee de bal. Fee speelt de bal door. Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
youngstars - Manchester Beast Fc 1:0

26e minuut.
Shelton is nu in balbezit. Shelton geeft een lange en hoge pass. McDonald kopt de bal weg. Croly is nu in balbezit. Croly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
youngstars - Manchester Beast Fc 1:1

32e minuut.
Maher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dunleavy komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Fee rent richting de bal. McCauley verovert de bal door een tackle van achteren. McCauley probeert naar een medespeler te passen. McDonald rent richting de bal. McDonald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youngstars 44%, Manchester Beast Fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
youngstars - Manchester Beast Fc 1:1

54e minuut.
Carthy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Greene rent richting de bal. Greene speelt de bal door. Fee is nu in balbezit. Fee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Moloney passt de bal zonder na te denken. Boland rent richting de bal. Fee verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Draper de bal. Draper haalt uit met een fantastische trap. Flanaghan bokst de bal weg.

81e minuut.
Moloney geeft de bal voor. Fee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Draper rent richting de bal. Draper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
youngstars - Manchester Beast Fc 2:1

84e minuut.
Dunleavy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moloney de bal. Moloney geeft de bal voor. Fee bereikt de bal nog maar net als eerste. Fee schiet op doel. Flanaghan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
youngstars - Manchester Beast Fc 3:1

87e minuut.
Hollands zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McCauley bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fee. McCauley roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. McCauley kan niet meer verder spelen. Matthews komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youngstars 31%, Manchester Beast Fc 69%.
youngstars - Manchester Beast Fc 3:1