Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
donegal jason
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathlane verovert de bal door een tackle van achteren. Lathlane passt de bal zonder na te denken. Gallen is nu in balbezit. Gallen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahon speelt de bal door. Griffin rent richting de bal. Gallen onderschept slim de pass. Gallen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
donegal - jason 1:0

18e minuut.
O`Gara bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies rent richting de bal. O`Gara onderschept slim de pass. O`Gara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Corscadden de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Lawrie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burton met een snelle inworp. Lathlane is nu in balbezit. Lathlane geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeford onderschept slim de pass. Ainslie maakt een afschuwelijke overtreding. Ainslie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donegal 54%, jason 46%.
donegal - jason 1:0

66e minuut.
Synnott bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeford verovert de bal door een tackle van achteren. Foxton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Foxton is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Comeford haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Gowan de bal. Gallen is nu in balbezit. Gallen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: donegal 35%, jason 65%.
donegal - jason 1:0