Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jason donegal
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Davies geeft een lange en hoge pass. Hendry geeft de bal voor. Gallen rent richting de bal. Gallen schiet op doel. Rooney maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
jason - donegal 0:1

18e minuut.
Hendry is nu in balbezit. Hendry geeft een lange en hoge pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen onderschept slim de pass. Gallen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jason - donegal 0:2

33e minuut.
O`Gara rent richting de bal. Davies verovert de bal door een tackle van achteren. Comeford bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen is nu in balbezit. Gallen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Burton rent richting de bal. Lathlane rent richting de bal. Lathlane passt de bal in één keer door. O`Gara bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Gara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jason 59%, donegal 41%.
jason - donegal 0:2

48e minuut.
Davies rent richting de bal. Davies geeft de bal voor. Gallen probeert naar een medespeler te passen. Comeford is nu in balbezit. Comeford draait met de bal, schiet en ... Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Lathlane rent richting de bal. Hendry is nu in balbezit. Lathlane onderschept slim de pass. Lathlane schiet op doel. Lawrie probeert de bal aan de voet te houden. Mullen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. O`Gara bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Gara haalt uit met een fantastische trap. Mullen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jason - donegal 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jason 53%, donegal 47%.
jason - donegal 1:2