Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hights fc Athlone United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Buttner is nu in balbezit. Barriscale verovert de bal door een tackle van achteren. Barriscale passt de bal in één keer door. Power heeft problemen om de bal te vangen. Power draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
McKenna rent richting de bal. Barriscale onderschept slim de pass. Barriscale met een sublieme pass. Power rent richting de bal. Power draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hights fc - Athlone United 1:0

30e minuut.
Barriscale speelt de bal door. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Power verovert de bal door een tackle van achteren. Power haalt uit met een fantastische trap. Kehoe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hights fc - Athlone United 2:0

34e minuut.
Deeney speelt de bal door. Crandley rent richting de bal. Crandley passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Power de bal. Power haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Popocatepetl met een snelle inworp. McKenna rent richting de bal. Barriscale bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriscale haalt uit met een fantastische trap. Kehoe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kurz geeft een lange en hoge pass. Treanor kopt de bal weg. Stirton heeft problemen om de bal te vangen. Farran rent richting de bal. Farran haalt uit met een fantastische trap. Chawla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hights fc 37%, Athlone United 63%.
hights fc - Athlone United 2:0

52e minuut.
McKenna heeft problemen om de bal te vangen. Bowdren geeft de bal voor. Power rent richting de bal. Power haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hights fc - Athlone United 3:0

59e minuut.
Power met een sublieme pass. Crandley rent richting de bal. Crandley passt de bal in één keer door. Barriscale rent richting de bal. Barriscale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
McKenna geeft een hoge lob. Stirton bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirton geeft een hoge lob. Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper geeft een lange en hoge pass. Chawla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hights fc 35%, Athlone United 65%.
hights fc - Athlone United 3:0