Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crazypigs daire rovers
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bruins passt de bal zonder na te denken. Carleton is nu in balbezit. Carleton met een sublieme pass. Nugent rent richting de bal. Nugent schiet op doel. Killeen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Killeen met een sublieme pass. Thomas kopt de bal weg. Gallen rent richting de bal. Gallen schiet op doel. Killeen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crazypigs - daire rovers 0:1

5e minuut.
Crandley probeert naar een medespeler te passen. Keane is nu in balbezit. Keane met een sublieme pass. Bruins is nu in balbezit. Bruins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Carsley verovert de bal door een tackle van achteren. Carsley geeft de bal voor. Klungelig pakt Gallen de bal. Nugent rent richting de bal. Nugent schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Patton rent richting de bal. Patton geeft een lange en hoge pass. Nugent kopt de bal weg. Gallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen schiet op doel. Killeen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Inworp. Chandler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hegarty probeert naar een medespeler te passen. Bruins is nu in balbezit. Bruins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Banker speelt de bal door. Hegarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegarty probeert naar een medespeler te passen. Bruins is nu in balbezit. Bruins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hegarty is nu in balbezit. Nugent verovert de bal door een tackle van achteren. Nugent met een sublieme pass. Gallen rent richting de bal. Gallen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
crazypigs - daire rovers 0:2

40e minuut.
Zounos is nu in balbezit. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Hegarty is nu in balbezit. Crandley rent richting de bal. Crandley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crazypigs 54%, daire rovers 46%.
crazypigs - daire rovers 0:2

46e minuut.
Nugent is nu in balbezit. Bruins is nu in balbezit. Bruins speelt de bal door. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Keane heeft problemen om de bal te vangen. Carsley is nu in balbezit. Carsley geeft een hoge lob. Carleton is nu in balbezit. Carleton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banker met de inworp. Nugent speelt de bal door. Thomas rent richting de bal. Thomas passt de bal zonder na te denken. Killeen bokst de bal weg.

67e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Bruins onderschept slim de pass. Crandley is nu in balbezit. Crandley draait met de bal, schiet en ... Berrigan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crazypigs - daire rovers 1:2

83e minuut.
Carleton is nu in balbezit. Crandley bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas begaat een overtreding. Thomas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crazypigs 53%, daire rovers 47%.
crazypigs - daire rovers 1:2