Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faptards crazypigs
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Carleton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

33e minuut.
Treanor onderschept slim de pass. Treanor met een sublieme pass. Klungelig pakt Hegarty de bal. Young is nu in balbezit. Young draait met de bal, schiet en ... Killeen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kukureka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukureka passt de bal in één keer door. Young rent richting de bal. Young schiet op doel. Daar is Tallon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Clarke is nu in balbezit. Clarke passt de bal met de wreef. Hegarty rent richting de bal. Dillon rent richting de bal. Dillon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faptards 40%, crazypigs 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Faptards - crazypigs 0:0

53e minuut.
Kukureka rent richting de bal. Zounos verovert de bal door een tackle van achteren. Zounos speelt de bal door. Crandley rent richting de bal. Crandley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zounos kopt de bal weg. Crandley is nu in balbezit. Sutton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sutton is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Waight geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zounos met de inworp. Crandley is nu in balbezit. Crandley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cascarino passt de bal zonder na te denken. Bruins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins geeft een lange en hoge pass. Zounos is nu in balbezit. Zounos schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tallon is nu in balbezit. Tallon geeft de bal voor. Zounos kopt de bal weg. Crandley rent richting de bal. Crandley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cascarino rent richting de bal. Bruins verovert de bal door een tackle van achteren. Bruins probeert naar een medespeler te passen. Crandley is nu in balbezit. Crandley schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faptards 58%, crazypigs 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Faptards - crazypigs 0:0