Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daire rovers mac utd
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Hannigan speelt de bal door. Klungelig pakt Mok de bal. Evans is nu in balbezit. Evans haalt uit met een fantastische trap. Berrigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daire rovers - mac utd 0:1

5e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Evans onderschept slim de pass. Mok is nu in balbezit. Mok draait met de bal, schiet en ... Patton probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Henry is nu in balbezit. Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent met een sublieme pass. Gallen rent richting de bal. Gallen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hannigan rent richting de bal. Hannigan geeft een lange en hoge pass. Mok kopt de bal weg. Cash bereikt de bal nog maar net als eerste. Cash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nugent onderschept slim de pass. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent onderschept slim de pass. Nugent schiet op doel. Fahey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
daire rovers - mac utd 1:1

43e minuut.
Carsley passt de bal met de wreef. Banker rent richting de bal. Henry geeft een lange en hoge pass. Mok probeert de bal aan de voet te houden. Mok draait met de bal, schiet en ... Berrigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daire rovers 42%, mac utd 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
daire rovers - mac utd 1:1

47e minuut.
Foxton rent richting de bal. Foxton geeft een hoge lob. Daar is Patton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mok is nu in balbezit. Mok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Ballantine de bal. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballantine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Evans is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Evans neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
daire rovers - mac utd 1:2

61e minuut.
Inworp. Hannigan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evans geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Thomas de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Mok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wale komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daire rovers 57%, mac utd 43%.
daire rovers - mac utd 1:2