Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlone United mac utd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper onderschept slim de pass. Draper met een sublieme pass. Ainslie is nu in balbezit. Ainslie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Farran met een sublieme pass. Evans is nu in balbezit. McKenna rent richting de bal. Evans onderschept slim de pass. Evans draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone United 52%, mac utd 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athlone United - mac utd 0:0

58e minuut.
Foxton geeft een hoge lob. Inworp. Treanor met de inworp. Farran rent richting de bal. Farran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone United - mac utd 1:0

59e minuut.
Mok rent richting de bal. Ainslie verovert de bal door een tackle van achteren. Farran is nu in balbezit. Ainslie rent richting de bal. Ainslie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
McKenna rent richting de bal. Evans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McKenna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ainslie rent richting de bal. Ainslie draait met de bal, schiet en ... Fahey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone United - mac utd 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone United 51%, mac utd 49%.
Athlone United - mac utd 2:0