Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faptards daire rovers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Waight met een sublieme pass. Daar is Kukureka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent schiet op doel. Galvin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faptards - daire rovers 0:1

21e minuut.
Nugent verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke is nu in balbezit. Nugent verovert de bal door een tackle van achteren. Nugent schiet op doel. Gallen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dillon rent richting de bal. Carsley probeert naar een medespeler te passen. Dillon met een sublieme pass. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Dillon rent richting de bal. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas speelt de bal door. Gallen is nu in balbezit. Gallen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faptards 53%, daire rovers 47%.
Faptards - daire rovers 0:1

68e minuut.
Patton met een sublieme pass. Klungelig pakt Greene de bal. Greene passt de bal zonder na te denken. Gallen rent richting de bal. Gallen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Waight verovert de bal door een tackle van achteren. Waight geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Patton de bal. Dillon rent richting de bal. Dillon draait met de bal, schiet en ... Berrigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faptards 55%, daire rovers 45%.
Faptards - daire rovers 0:1