Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lees lads Blackberry
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


38e minuut.
Nugent speelt de bal door. Finnin rent richting de bal. Foxton is nu in balbezit. Finnin rent richting de bal. Finnin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lees lads - Blackberry 0:1

40e minuut.
Bedford verovert de bal door een tackle van achteren. Bedford geeft een hoge lob. Lally kopt de bal weg. Cobey is nu in balbezit. Cobey draait met de bal, schiet en ... Colsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lees lads - Blackberry 1:1

44e minuut.
MacCowan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacOwl onderschept slim de pass. MacOwl probeert naar een medespeler te passen. Finnin is nu in balbezit. Finnin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nugent is nu in balbezit. Nugent geeft een lange en hoge pass. Finnin heeft problemen om de bal te vangen. Finnin haalt uit met een fantastische trap. Finnan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lees lads - Blackberry 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lees lads 59%, Blackberry 41%.
lees lads - Blackberry 1:2

57e minuut.
Synnott verovert de bal door een tackle van achteren. Synnott geeft een hoge lob. McGlynn is nu in balbezit. Hutcheson verovert de bal door een tackle van achteren. Hutcheson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
MacOwl rent richting de bal. MacCowan verovert de bal door een tackle van achteren. MacCowan passt de bal zonder na te denken. Hutcheson is nu in balbezit. Hutcheson draait met de bal, schiet en ... Paal! Colsh bokst de bal weg.

72e minuut.
MacOwl passt de bal met de wreef. Gavin is nu in balbezit. Gavin passt de bal met de wreef. Hutcheson is nu in balbezit. Hutcheson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Colsh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lees lads 55%, Blackberry 45%.
lees lads - Blackberry 1:2