Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eqb et4 ardmore united
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Gaffney verovert de bal door een tackle van achteren. Gaffney passt de bal met de wreef. Falvey rent richting de bal. Thompson is nu in balbezit. Thompson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eqb et4 - ardmore united 0:1

13e minuut.
Gaffney is nu in balbezit. Gallen onderschept slim de pass. Gallen geeft een lange en hoge pass. Daar is Lennon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deady bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deady is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eqb et4 - ardmore united 1:1

14e minuut.
McKeever bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeever speelt de bal door. McLeod speelt de bal door. Tanner rent richting de bal. Tanner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sutton onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rice. Sutton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaffney zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
eqb et4 - ardmore united 1:2

29e minuut.
Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson met een sublieme pass. Falvey is nu in balbezit. Falvey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Thompson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moylan komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Moylan rent richting de bal. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Moylan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rice raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Lennon geeft een hoge lob. Inworp. McKeever met de inworp. Tanner is nu in balbezit. Tanner geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Traynor trapt de bal weg van het doel. Farragher kopt de bal weg. Rice geeft een hoge lob. Deady is nu in balbezit. Deady haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Farragher onderschept slim de pass. Farragher geeft een lange en hoge pass. Daar is Gilchrist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falvey is nu in balbezit. Falvey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eqb et4 60%, ardmore united 40%.
eqb et4 - ardmore united 1:2

57e minuut.
Moylan probeert de bal met de borst te controleren. Moylan passt de bal met de wreef. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. Falvey verovert de bal door een tackle van achteren. Falvey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eqb et4 - ardmore united 1:3

62e minuut.
Falvey rent richting de bal. Bok rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falvey. Falvey krijgt een gele kaart. Bok moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bok kan niet meer verder spelen. De Courcy komt het veld opgelopen. Sullivan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deady verovert de bal door een tackle van achteren. Deady draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
McLeod is nu in balbezit. McLeod passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sullivan met een snelle inworp. McKeever geeft de bal voor. Traynor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Gaffney bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift is nu in balbezit. Swift probeert naar een medespeler te passen. Falvey rent richting de bal. Falvey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eqb et4 - ardmore united 1:4

85e minuut.
MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock met een sublieme pass. Deady is nu in balbezit. Deady draait met de bal, schiet en ... Lennon probeert de bal aan de voet te houden. Traynor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eqb et4 51%, ardmore united 49%.
eqb et4 - ardmore united 1:4