Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Longford FC ghgjnj
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


26e minuut.
Farren speelt de bal door. Caffrey heeft problemen om de bal te vangen. Eriksson rent richting de bal. Caffrey verovert de bal door een tackle van achteren. Caffrey schiet op doel. Farren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mehrtens is nu in balbezit. Mehrtens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longford FC 41%, ghgjnj 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Longford FC - ghgjnj 0:0

46e minuut.
Killeen probeert naar een medespeler te passen. Kenna rent richting de bal. Forsyth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forsyth krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Popocatepetl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferry rent richting de bal. Ferry passt de bal met de wreef. Daar is Forsyth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forsyth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
McDonagh kopt de bal weg. Klungelig pakt Ballantine de bal. Ferry rent richting de bal. Kenna onderschept slim de pass. Kenna haalt uit met een fantastische trap. Merriman bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ballantine is nu in balbezit. Ballantine geeft de bal voor. Inworp. Sherlock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clerkin geeft de bal voor. Merriman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Forsyth heeft problemen om de bal te vangen. Killeen rent richting de bal. Killeen speelt de bal door. Kenna rent richting de bal. Kenna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kenna draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. McDonagh trapt de bal weg van het doel. MacTause is nu in balbezit. MacTause geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Farren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mehrtens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehrtens haalt uit met een fantastische trap. Farren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Longford FC - ghgjnj 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longford FC 55%, ghgjnj 45%.
Longford FC - ghgjnj 1:0