Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
siaf FC JoRa
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Nolan is nu in balbezit. Nolan passt de bal met de wreef. Lyons rent richting de bal. Lyons draait met de bal, schiet en ... Turner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Adams probeert de bal aan de voet te houden. McGuinness probeert naar een medespeler te passen. Fee rent richting de bal. Adams rent richting de bal. Adams haalt uit met een fantastische trap. Johns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McAllister geeft een lange en hoge pass. Broing rent richting de bal. Met opzet legt Fee zijn tegenspeler op de grond. Fee krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Inworp. Hoey met een snelle inworp. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft de bal voor. Edwards probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Turner kan de bal niet met de borst controleren. Nolan rent richting de bal. Turner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turner krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Lyons speelt de bal door. Quinlan is nu in balbezit. Broing verovert de bal door een tackle van achteren. Broing draait met de bal, schiet en ... Bull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
siaf - FC JoRa 0:1

42e minuut.
Edwards met een sublieme pass. Folan rent richting de bal. Folan passt de bal met de wreef. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: siaf 64%, FC JoRa 36%.
siaf - FC JoRa 0:1

53e minuut.
Nolan met een sublieme pass. Folan is nu in balbezit. Darby maakt een afschuwelijke overtreding. Darby is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Hoey speelt de bal door. Folan rent richting de bal. Folan probeert naar een medespeler te passen. Aldred bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldred haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Askin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edwards geeft een hoge lob. Keane probeert de bal aan de voet te houden. Lyons is nu in balbezit. Lyons draait met de bal, schiet en ... Bull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Dargle passt de bal zonder na te denken. Folan is nu in balbezit. Askin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Askin krijgt een gele kaart. Folan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fee zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fee kopt de bal weg. Adams rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edwards. Edwards krijgt een gele kaart. Adams wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Adams kan niet meer verder spelen. Moloney komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: siaf 52%, FC JoRa 48%.
siaf - FC JoRa 0:1