Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kilcalf Rangers Longford FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Caffrey met een sublieme pass. McAleese rent richting de bal. Cryan begaat een overtreding. McAleese raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. McAleese kan niet meer verder spelen. McKenna komt het veld opgelopen. Ring zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ainslie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainslie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilcalf Rangers - Longford FC 1:0

13e minuut.
Ballantine kopt de bal weg. Inworp. Walshe met een snelle inworp. Cascarino heeft problemen om de bal te vangen. Cascarino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
McDonagh trapt de bal weg van het doel. Eccles kopt de bal weg. Walshe bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walshe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Walshe rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walshe met de inworp. Cascarino probeert de bal met de borst te controleren. Cascarino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilcalf Rangers - Longford FC 2:0

32e minuut.
Klungelig pakt Forsyth de bal. Cascarino is nu in balbezit. Forsyth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forsyth krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Caffrey speelt de bal door. Inworp. Eastham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eccles is nu in balbezit. Eccles geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kilcalf Rangers 37%, Longford FC 63%.
Kilcalf Rangers - Longford FC 2:0

62e minuut.
Ferry speelt de bal door. Ballantine speelt de bal door. Kerr is nu in balbezit. Mehrtens verovert de bal door een tackle van achteren. Mehrtens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mehrtens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Johnston komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ring raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lee komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Caffrey speelt de bal door. Ainslie rent richting de bal. Ainslie passt de bal zonder na te denken. Cascarino is nu in balbezit. Cascarino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilcalf Rangers - Longford FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kilcalf Rangers 42%, Longford FC 58%.
Kilcalf Rangers - Longford FC 3:0