Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JoRa sp martins fc
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson geeft een lange en hoge pass. Dargle met een sublieme pass. Lyons heeft problemen om de bal te vangen. Lyons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Johns trapt de bal weg. Daar is Nolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estel is nu in balbezit. Estel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Walshe met een snelle inworp. Estel is nu in balbezit. Estel geeft de bal voor. Barry-Murphy is nu in balbezit. Barry-Murphy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lyons passt de bal zonder na te denken. Mahon met een sublieme pass. Klungelig pakt Coyne de bal. Broing rent richting de bal. Broing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Barrett met een harde bal richting middenveld. Walshe bereikt de bal nog maar net als eerste. Walshe passt de bal met de wreef. MacKeamish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeamish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Walshe verovert de bal door een tackle van achteren. Walshe met een sublieme pass. Estel is nu in balbezit. MacKeamish is nu in balbezit. MacKeamish haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JoRa 50%, sp martins fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC JoRa - sp martins fc 0:0

49e minuut.
Nolan rent richting de bal. Barry-Murphy onderschept slim de pass. Barry-Murphy geeft de bal voor. MacKeamish rent richting de bal. MacKeamish haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Barry-Murphy is nu in balbezit. Barry-Murphy geeft een lange en hoge pass. Daar is Molloy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeamish rent richting de bal. MacKeamish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nolan verovert de bal door een tackle van achteren. Bruton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruton geeft een hoge lob. Estel is nu in balbezit. Estel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cregoe geeft een hoge lob. MacKeamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert MacKeamish de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Barry-Murphy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barry-Murphy kopt de bal weg. MacKeamish rent richting de bal. Estel rent richting de bal. Estel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JoRa 51%, sp martins fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC JoRa - sp martins fc 0:0