Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
poop Barslona
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Irwin passt de bal zonder na te denken. Geoghegan probeert naar een medespeler te passen. Fanning rent richting de bal. Fanning haalt uit met een fantastische trap. Branigan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poop - Barslona 0:1

17e minuut.
Fanning verovert de bal door een tackle van achteren. Loughran is nu in balbezit. Loughran met een sublieme pass. Counihan rent richting de bal. Counihan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lathlane verovert de bal door een tackle van achteren. George bereikt de bal nog maar net als eerste. Irwin rent richting de bal. George rent richting de bal. George schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
poop - Barslona 1:1

30e minuut.
George probeert naar een medespeler te passen. Curtis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Irwin. Irwin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poop 50%, Barslona 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
poop - Barslona 1:1

49e minuut.
Loughran verovert de bal door een tackle van achteren. Loughran geeft een lange en hoge pass. Lathlane kopt de bal weg. Shelton is nu in balbezit. Shelton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Boxall trapt de bal weg. Daar is Popocatepetl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loughran begaat een overtreding. Loughran krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Popocatepetl passt de bal met de wreef. Hannigan rent richting de bal. Hannigan geeft de bal voor. Fanning is nu in balbezit. Fanning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
poop - Barslona 1:2

59e minuut.
Counihan is nu in balbezit. Counihan probeert naar een medespeler te passen. Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. George rent richting de bal. George schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
McLeod zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loughran geeft een lange en hoge pass. Daar is Dallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Counihan rent richting de bal. Counihan schiet op doel. Paal! Boxall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Hannigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannigan geeft een lange en hoge pass. Fanning probeert de bal aan de voet te houden. Popocatepetl is nu in balbezit. Popocatepetl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poop 53%, Barslona 47%.
poop - Barslona 1:2