Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sp martins fc ghgjnj
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Denning geeft een hoge lob. Eriksson heeft problemen om de bal te vangen. MacKeamish is nu in balbezit. Estel rent richting de bal. Estel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bruton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruton met een sublieme pass. Estel rent richting de bal. MacKeamish rent richting de bal. MacKeamish haalt uit met een fantastische trap. Farren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Billington geeft een hoge lob. Inworp. Walshe met een snelle inworp. Estel bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel schiet op doel. Farren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sp martins fc - ghgjnj 1:0

30e minuut.
Coyne is nu in balbezit. Sherlock onderschept slim de pass. Sherlock speelt de bal door. Kenna rent richting de bal. Kenna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sp martins fc - ghgjnj 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sp martins fc 45%, ghgjnj 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sp martins fc - ghgjnj 1:1

50e minuut.
Estel heeft problemen om de bal te vangen. McMahon verovert de bal door een tackle van achteren. Barry-Murphy is nu in balbezit. Estel bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sherlock verovert de bal door een tackle van achteren. Sherlock probeert naar een medespeler te passen. Kenna is nu in balbezit. Kenna draait met de bal, schiet en ... Mahon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Anderson passt de bal in één keer door. Estel is nu in balbezit. Estel passt de bal met de wreef. MacKeamish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeamish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Coyne verovert de bal door een tackle van achteren. Coyne passt de bal met de wreef. Barry-Murphy speelt de bal door. MacKeamish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeamish draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
McLeod geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cregoe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estel rent richting de bal. Estel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Barry-Murphy passt de bal in één keer door. MacKeamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeamish is nu in balbezit. MacKeamish draait met de bal, schiet en ... Farren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacKeamish is nu in balbezit. MacKeamish haalt uit met een fantastische trap. Farren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sp martins fc - ghgjnj 2:1

76e minuut.
McLeod is nu in balbezit. MacKeamish bereikt de bal nog maar net als eerste. McLeod bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel verovert de bal door een tackle van achteren. Estel draait met de bal, schiet en ... Farren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sp martins fc 34%, ghgjnj 66%.
sp martins fc - ghgjnj 2:1