Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Longford FC poop
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Counihan met de inworp. Farran is nu in balbezit. Farran passt de bal zonder na te denken. Shelton rent richting de bal. Shelton haalt uit met een fantastische trap. Merriman bokst de bal weg.

11e minuut.
Popocatepetl passt de bal met de wreef. Mehrtens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehrtens passt de bal met de wreef. Forsyth is nu in balbezit. Forsyth schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Longford FC - poop 1:0

20e minuut.
Loughran is nu in balbezit. Forsyth onderschept slim de pass. Mehrtens is nu in balbezit. Mehrtens draait met de bal, schiet en ... McGrath maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Loughran rent richting de bal. Caffrey rent richting de bal. Loughran verovert de bal door een tackle van achteren. Forsyth rent richting de bal. Forsyth draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longford FC 54%, poop 46%.
Longford FC - poop 1:0

68e minuut.
MacTause passt de bal in één keer door. Ferry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferry passt de bal met de wreef. MacTause rent richting de bal. MacTause geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ballantine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferry probeert naar een medespeler te passen. Loughran bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsyth rent richting de bal. Forsyth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Farran met een sublieme pass. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore passt de bal met de wreef. Curtis rent richting de bal. Curtis schiet op doel. Merriman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longford FC 48%, poop 52%.
Longford FC - poop 1:0