Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sp martins fc Longford FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Caffrey passt de bal in één keer door. Popocatepetl is nu in balbezit. Walshe probeert naar een medespeler te passen. Mehrtens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehrtens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sp martins fc - Longford FC 0:1

10e minuut.
Ballantine geeft een hoge lob. Barry-Murphy probeert de bal aan de voet te houden. Bruton bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel draait met de bal, schiet en ... Merriman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lennon heeft problemen om de bal te vangen. MacKeamish rent richting de bal. MacKeamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sp martins fc - Longford FC 1:1

28e minuut.
Cryan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cregoe de bal. Caffrey is nu in balbezit. Estel onderschept slim de pass. Estel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Estel is nu in balbezit. Estel geeft een hoge lob. Cryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacKeamish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeamish schiet op doel. Merriman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ballantine geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walshe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estel rent richting de bal. Estel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sp martins fc 43%, Longford FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sp martins fc - Longford FC 1:1

48e minuut.
Elce geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walshe met een snelle inworp. Estel bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel haalt uit met een fantastische trap. Merriman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Anderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barry-Murphy is nu in balbezit. Barry-Murphy passt de bal met de wreef. MacKeamish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeamish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
MacTause passt de bal in één keer door. Forsyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsyth passt de bal zonder na te denken. Mehrtens is nu in balbezit. Mehrtens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sp martins fc - Longford FC 1:2

66e minuut.
McDonagh bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonagh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Walshe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bruton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruton geeft een hoge lob. Elce probeert de bal aan de voet te houden. Estel is nu in balbezit. Estel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Elce is nu in balbezit. Elce geeft een hoge lob. Barry-Murphy probeert de bal aan de voet te houden. Estel rent richting de bal. Estel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sp martins fc 48%, Longford FC 52%.
sp martins fc - Longford FC 1:2