Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Attyrory Antelopes صدر الدين
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Meier heeft problemen om de bal te vangen. Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington passt de bal met de wreef. Burton rent richting de bal. Burton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Attyrory Antelopes - صدر الدين 0:1

16e minuut.
Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Carsley onderschept slim de pass. Carsley met een sublieme pass. Foxton is nu in balbezit. Foxton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attyrory Antelopes 56%, صدر الدين 44%.
Attyrory Antelopes - صدر الدين 0:1

58e minuut.
Tobin heeft problemen om de bal te vangen. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tobin krijgt een gele kaart. Foxton raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carsley neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Larbi met een sublieme pass. Williams is nu in balbezit. Williams probeert naar een medespeler te passen. Daar is Burton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Attyrory Antelopes - صدر الدين 0:2

68e minuut.
Carsley verovert de bal door een tackle van achteren. Carsley met een sublieme pass. Kinsella bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton onderschept slim de pass. Foxton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Larbi is nu in balbezit. Askin onderschept slim de pass. Askin probeert naar een medespeler te passen. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Carsley geeft de bal voor. Askin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Burton de bal onder controle te krijgen. Foxton is nu in balbezit. Foxton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Fisher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burton speelt de bal door. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton haalt uit met een fantastische trap. Reddy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Attyrory Antelopes - صدر الدين 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attyrory Antelopes 42%, صدر الدين 58%.
Attyrory Antelopes - صدر الدين 0:3