Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DMTH FC Cork Roots
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Blood rent richting de bal. Drew onderschept slim de pass. Balogh rent richting de bal. Drew verovert de bal door een tackle van achteren. Drew geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Coyne onderschept slim de pass. Coyne geeft een hoge lob. Blood kopt de bal weg. Drew bereikt de bal nog maar net als eerste. Drew geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hoey onderschept slim de pass. Hoey passt de bal met de wreef. Foley Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis rent richting de bal. Curtis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bhowmick met een sublieme pass. Hoey geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lyons de bal onder controle te krijgen. Curtis rent richting de bal. Curtis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DMTH FC - Cork Roots 1:0

43e minuut.
Balogh onderschept slim de pass. Balogh passt de bal in één keer door. Foley Sheridan rent richting de bal. Curtis is nu in balbezit. Curtis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DMTH FC - Cork Roots 2:0

45e minuut.
Coyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne met een sublieme pass. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre schiet op doel. Bhowmick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DMTH FC - Cork Roots 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DMTH FC 41%, Cork Roots 59%.
DMTH FC - Cork Roots 2:1

58e minuut.
Norman verovert de bal door een tackle van achteren. Norman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thornton met een snelle inworp. Coyne geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Bhowmick bokst de bal weg.

69e minuut.
Curtis is nu in balbezit. Arthur onderschept slim de pass. Arthur probeert naar een medespeler te passen. McIntyre rent richting de bal. McIntyre schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Molloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh onderschept slim de pass. Balogh speelt de bal door. Foley Sheridan heeft problemen om de bal te vangen. Foley Sheridan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hoey heeft problemen om de bal te vangen. Molloy rent richting de bal. Molloy probeert naar een medespeler te passen. McIntyre rent richting de bal. McIntyre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DMTH FC 51%, Cork Roots 49%.
DMTH FC - Cork Roots 2:1