Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oWnErShEaP townman fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
MacTause geeft een hoge lob. Tallon controleert de bal met de borst. McGovern is nu in balbezit. Tallon onderschept slim de pass. Tallon haalt uit met een fantastische trap. McEvoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kiely met een snelle inworp. Dallas heeft problemen om de bal te vangen. Hendry is nu in balbezit. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tallon verovert de bal door een tackle van achteren. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney rent richting de bal. Dallas verovert de bal door een tackle van achteren. Dallas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Hendry de bal. Dallas rent richting de bal. Dallas passt de bal in één keer door. Killeen is nu in balbezit. Killeen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Armstrong rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tallon is nu in balbezit. Chawla onderschept slim de pass. Chawla probeert naar een medespeler te passen. Killeen is nu in balbezit. Killeen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Hendry probeert naar een medespeler te passen. Staunton geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tallon de bal. Dallas is nu in balbezit. Dallas schiet op doel. McEvoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oWnErShEaP 52%, townman fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
oWnErShEaP - townman fc 0:0

62e minuut.
Moloney probeert naar een medespeler te passen. Hendry bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallon is nu in balbezit. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oWnErShEaP - townman fc 1:0

73e minuut.
McGovern rent richting de bal. McGovern geeft een hoge lob. Dallas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tallon rent richting de bal. Tallon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Devenney bereikt de bal nog maar net als eerste. Devenney geeft een lange en hoge pass. McGovern rent richting de bal. Tallon onderschept slim de pass. Tallon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oWnErShEaP 35%, townman fc 65%.
oWnErShEaP - townman fc 1:0