Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
townman fc DMTH FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Blood bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry onderschept slim de pass. Henry passt de bal met de wreef. Killeen rent richting de bal. Killeen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Whelan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gray met een snelle inworp. Daar is Curtis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Whelan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gray met een snelle inworp. Curtis rent richting de bal. Curtis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: townman fc 60%, DMTH FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
townman fc - DMTH FC 0:0

50e minuut.
Hoey rent richting de bal. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Killeen rent richting de bal. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry schiet op doel. Bhowmick bokst de bal weg.

68e minuut.
Norman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Broughan geeft de bal voor. Bhowmick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Hendry bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendry speelt de bal door. Blood is nu in balbezit. Killeen onderschept slim de pass. Killeen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: townman fc 50%, DMTH FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
townman fc - DMTH FC 0:0