Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the green warriors صدر الدين
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 13.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Meier kopt de bal weg. Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale begaat een overtreding. Dale krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Champaneri trapt de bal weg van het doel. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fisher passt de bal in één keer door. Burton is nu in balbezit. Burton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Waight geeft de bal voor. Kinsella probeert de bal met de borst te controleren. Kinsella geeft een lange en hoge pass. Considine is nu in balbezit. Considine schiet op doel. Farran bokst de bal weg.

21e minuut.
Dale speelt de bal door. Burton is nu in balbezit. Davey rent richting de bal. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Larbi rent richting de bal. Kenny verovert de bal door een tackle van achteren. Larbi is nu in balbezit. Kenny onderschept slim de pass. Kenny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Larkin onderschept slim de pass. Larkin geeft een hoge lob. Daar is Kenny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heary rent richting de bal. Heary schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the green warriors 49%, صدر الدين 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the green warriors - صدر الدين 0:0

69e minuut.
May geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Williams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shevlin is nu in balbezit. Shevlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Considine passt de bal zonder na te denken. Kenny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Larbi. Kenny raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the green warriors 67%, صدر الدين 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the green warriors - صدر الدين 0:0