Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
صدر الدين DMTH FC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Williams geeft een lange en hoge pass. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton passt de bal in één keer door. Fisher rent richting de bal. Fisher schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Fitchen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meier met een snelle inworp. Shevlin is nu in balbezit. Shevlin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Balogh onderschept slim de pass. Balogh speelt de bal door. Curtis met een sublieme pass. Foley Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley Sheridan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tillbrant bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tillbrant is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Curtis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
صدر الدين - DMTH FC 0:1

25e minuut.
Larkin is nu in balbezit. Curtis probeert naar een medespeler te passen. Foley Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis is nu in balbezit. Curtis draait met de bal, schiet en ... Farran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Klungelig pakt Curtis de bal. Curtis probeert naar een medespeler te passen. Balogh met een sublieme pass. Foley Sheridan is nu in balbezit. Foley Sheridan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
صدر الدين - DMTH FC 0:2

28e minuut.
Blood onderschept slim de pass. Blood probeert naar een medespeler te passen. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevlin is nu in balbezit. Shevlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
صدر الدين - DMTH FC 1:2

33e minuut.
Blood kopt de bal weg. Gaffney rent richting de bal. Gaffney geeft een hoge lob. Burton rent richting de bal. Burton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Larbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis verovert de bal door een tackle van achteren. Curtis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Foley Sheridan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foley Sheridan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher passt de bal zonder na te denken. Balogh speelt de bal door. Foley Sheridan is nu in balbezit. Foley Sheridan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: صدر الدين 51%, DMTH FC 49%.
صدر الدين - DMTH FC 1:2

85e minuut.
Hoey probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Larbi de bal onder controle te krijgen. Foley Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis rent richting de bal. Curtis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Caims bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams is nu in balbezit. Williams passt de bal met de wreef. Burton rent richting de bal. Burton schiet op doel. Bhowmick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: صدر الدين 62%, DMTH FC 38%.
صدر الدين - DMTH FC 1:2