Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
townman fc jew united
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Holmes controleert de bal met de borst. Archbold rent richting de bal. Archbold passt de bal met de wreef. Branigan is nu in balbezit. Branigan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Archbold probeert naar een medespeler te passen. Branigan rent richting de bal. McGovern begaat een overtreding. McGovern krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Gemill bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry onderschept slim de pass. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry passt de bal zonder na te denken. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
townman fc - jew united 1:0

23e minuut.
Lawless geeft de bal voor. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Branigan verovert de bal door een tackle van achteren. Archbold rent richting de bal. Archbold draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Branigan draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. McEvoy trapt de bal weg. Archbold rent richting de bal. Archbold haalt uit met een fantastische trap. McEvoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Moloney rent richting de bal. Archbold verovert de bal door een tackle van achteren. Archbold speelt de bal door. Branigan rent richting de bal. Branigan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Henry probeert naar een medespeler te passen. Archbold rent richting de bal. Hendry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Archbold raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gemill neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: townman fc 64%, jew united 36%.
townman fc - jew united 1:0

51e minuut.
Reilly passt de bal zonder na te denken. Archbold rent richting de bal. Archbold passt de bal in één keer door. Branigan is nu in balbezit. Branigan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
townman fc - jew united 1:1

68e minuut.
Tilson is nu in balbezit. Chawla is nu in balbezit. Chawla geeft een lange en hoge pass. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hendry geeft een hoge lob. Henry rent richting de bal. Reynolds schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Reynolds is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Henry raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Henry kan niet meer verder spelen. Day komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Tilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendry bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilson begaat een overtreding. Tilson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: townman fc 59%, jew united 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
townman fc - jew united 1:1