Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the green warriors Cork Roots
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Coyne onderschept slim de pass. Coyne passt de bal met de wreef. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the green warriors - Cork Roots 0:1

19e minuut.
Heary is nu in balbezit. Arthur verovert de bal door een tackle van achteren. Malone maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Malone moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Malone schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Drew passt de bal in één keer door. Molloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Molloy passt de bal met de wreef. McIntyre rent richting de bal. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the green warriors - Cork Roots 0:2

33e minuut.
Thornton speelt de bal door. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Heary verovert de bal door een tackle van achteren. Heary haalt uit met een fantastische trap. Biggs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the green warriors - Cork Roots 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the green warriors 58%, Cork Roots 42%.
the green warriors - Cork Roots 1:2

48e minuut.
Waight passt de bal in één keer door. Molloy rent richting de bal. Molloy met een sublieme pass. McIntyre rent richting de bal. McIntyre draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
the green warriors - Cork Roots 1:3

57e minuut.
Waight met een snelle inworp. Coyne is nu in balbezit. May begaat een overtreding. Coyne wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Keanrey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre schiet op doel. Farren probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Coyne met een snelle inworp. Molloy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waight. Waight krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Considine met de inworp. Waight bereikt de bal nog maar net als eerste. Waight probeert naar een medespeler te passen. Heary bereikt de bal nog maar net als eerste. Heary draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Quigley probeert naar een medespeler te passen. Matthews rent richting de bal. Molloy verovert de bal door een tackle van achteren. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Quigley speelt de bal door. Keanrey rent richting de bal. Keanrey probeert naar een medespeler te passen. Heary rent richting de bal. Heary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the green warriors - Cork Roots 2:3

90e minuut.
Thornton geeft de bal voor. May kopt de bal weg. Daar is Arthur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McKenna verovert de bal door een tackle van achteren. McKenna schiet op doel. Biggs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the green warriors 38%, Cork Roots 62%.
the green warriors - Cork Roots 2:3