Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
صدر الدين Cork Roots
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kinsella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsella geeft de bal voor. Quigley kopt de bal weg. Molloy rent richting de bal. Molloy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Shevlin is nu in balbezit. Thornton verovert de bal door een tackle van achteren. Thornton met een sublieme pass. McIntyre rent richting de bal. McIntyre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Molloy bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Molloy is nu in balbezit. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tobin trapt de bal weg. Keanrey kopt de bal weg. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre draait met de bal, schiet en ... Farran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
صدر الدين - Cork Roots 0:1

13e minuut.
Shevlin rent richting de bal. Shevlin passt de bal met de wreef. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
صدر الدين - Cork Roots 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: صدر الدين 60%, Cork Roots 40%.
صدر الدين - Cork Roots 0:2

51e minuut.
Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molloy is nu in balbezit. Molloy passt de bal in één keer door. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
صدر الدين - Cork Roots 0:3

65e minuut.
Shevlin kopt de bal weg. Burton is nu in balbezit. Lyons is nu in balbezit. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
صدر الدين - Cork Roots 1:3

87e minuut.
McEneaney geeft de bal voor. Thornton rent richting de bal. Thornton speelt de bal door. McIntyre rent richting de bal. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: صدر الدين 46%, Cork Roots 54%.
صدر الدين - Cork Roots 1:3