Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cork Roots Attyrory Antelopes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Carsley geeft een hoge lob. Quigley is nu in balbezit. Quigley passt de bal in één keer door. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Keanrey de bal. Lally rent richting de bal. Keanrey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keanrey krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Reilly heeft problemen om de bal te vangen. Coyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne probeert naar een medespeler te passen. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lyons geeft een hoge lob. Inworp. Corscadden met een snelle inworp. Askin rent richting de bal. Askin haalt uit met een fantastische trap. Biggs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Roots 56%, Attyrory Antelopes 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cork Roots - Attyrory Antelopes 0:0

60e minuut.
Quigley geeft een lange en hoge pass. Inworp. Harrington met de inworp. Askin rent richting de bal. Askin draait met de bal, schiet en ... Biggs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Molloy de bal. Molloy geeft de bal voor. Daar is Carsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Roots 53%, Attyrory Antelopes 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cork Roots - Attyrory Antelopes 0:0