Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jew united oWnErShEaP
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Branigan probeert naar een medespeler te passen. Archbold bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacTause. MacTause krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Dallas rent richting de bal. Reilly is nu in balbezit. Dallas verovert de bal door een tackle van achteren. Dallas haalt uit met een fantastische trap. MacOwl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jew united - oWnErShEaP 0:1

10e minuut.
Blood bereikt de bal nog maar net als eerste. Blood geeft een lange en hoge pass. Branigan rent richting de bal. Branigan draait met de bal, schiet en ... Grogan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Reilly passt de bal met de wreef. Branigan rent richting de bal. Staunton maakt een afschuwelijke overtreding. Staunton krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Christian rent richting de bal. Christian passt de bal zonder na te denken. McLeod is nu in balbezit. Tallon onderschept slim de pass. Tallon haalt uit met een fantastische trap. MacOwl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
MacTause verovert de bal door een tackle van achteren. Reilly onderschept slim de pass. Reilly passt de bal in één keer door. Branigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Branigan schiet op doel. Grogan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory geeft de bal voor. Daar is Dallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tallon rent richting de bal. Tallon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Gregory met een snelle inworp. Reilly is nu in balbezit. Dallas onderschept slim de pass. Dallas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
MacTause rent richting de bal. Archbold verovert de bal door een tackle van achteren. Archbold passt de bal in één keer door. Branigan rent richting de bal. Branigan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jew united - oWnErShEaP 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jew united 50%, oWnErShEaP 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jew united - oWnErShEaP 1:1

51e minuut.
McLeod met de inworp. Reilly heeft problemen om de bal te vangen. Reilly probeert naar een medespeler te passen. Branigan rent richting de bal. Branigan haalt uit met een fantastische trap. Grogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jew united 54%, oWnErShEaP 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jew united - oWnErShEaP 1:1