Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Leyton Orient 1662006
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Crean geeft een lange en hoge pass. Hederman rent richting de bal. Tillbrant maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tillbrant moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tillbrant schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Haniotis is nu in balbezit. Gemill verovert de bal door een tackle van achteren. Purkess verovert de bal door een tackle van achteren. Purkess schiet op doel. Galvin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shelton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Haley verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Haniotis de bal. Haniotis speelt de bal door. Purkess rent richting de bal. Purkess schiet op doel. Shelton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leyton Orient - 1662006 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leyton Orient 53%, 1662006 47%.
Fc Leyton Orient - 1662006 1:0

53e minuut.
Sanabria is nu in balbezit. Andresen is nu in balbezit. Sanabria rent richting de bal. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Crean is nu in balbezit. Hederman rent richting de bal. Hederman passt de bal in één keer door. Wale is nu in balbezit. Loughran verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Andresen trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lestina met de inworp. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leyton Orient 60%, 1662006 40%.
Fc Leyton Orient - 1662006 1:0