Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sligo Rovers Fc Leyton Orient
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.7
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Geoghegan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corscadden met een snelle inworp. Klungelig pakt Haniotis de bal. Haniotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Finucane verovert de bal door een tackle van achteren. Finucane met een sublieme pass. Lawrie rent richting de bal. Lawrie schiet op doel. Loughran heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sligo Rovers - Fc Leyton Orient 1:0

21e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Haniotis onderschept slim de pass. Haniotis passt de bal zonder na te denken. Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Tillbrant kopt de bal weg. Hancocks rent richting de bal. Hancocks passt de bal in één keer door. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sligo Rovers 47%, Fc Leyton Orient 53%.
Sligo Rovers - Fc Leyton Orient 1:0

61e minuut.
Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Cash begaat een overtreding. Lawless raakt geblesseerd tijdens het duel. Finucane met een snel genomen vrije trap. Lawrie rent richting de bal. Lawrie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sligo Rovers 62%, Fc Leyton Orient 38%.
Sligo Rovers - Fc Leyton Orient 1:0