Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Leyton Orient milleg united
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Haley met een sublieme pass. Andresen is nu in balbezit. Andresen geeft de bal voor. Hyde is nu in balbezit. Hyde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tillbrant speelt de bal door. Haley is nu in balbezit. Haley met een sublieme pass. Haniotis heeft problemen om de bal te vangen. Haniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leyton Orient - milleg united 1:0

16e minuut.
McGuinness geeft de bal voor. Daar is Andresen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andresen passt de bal in één keer door. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lathlane is nu in balbezit. Hegarty is nu in balbezit. Lathlane is nu in balbezit. Hegarty rent richting de bal. Hegarty schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Harris geeft een hoge lob. Corscadden is nu in balbezit. Met opzet legt Reynolds zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Reynolds naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leyton Orient 41%, milleg united 59%.
Fc Leyton Orient - milleg united 1:0

49e minuut.
Corscadden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haniotis is nu in balbezit. Haniotis geeft een hoge lob. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leyton Orient - milleg united 2:0

55e minuut.
Hegarty passt de bal zonder na te denken. Keane is nu in balbezit. Keane speelt de bal door. Daar is Lathlane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lathlane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leyton Orient - milleg united 2:1

62e minuut.
Harris geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andresen met de inworp. Haniotis rent richting de bal. Haniotis schiet op doel. Moran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Haniotis rent richting de bal. Haniotis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert McGuinness de bal onder controle te krijgen. Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Harris rent richting de bal. Haley verovert de bal door een tackle van achteren. Haley speelt de bal door. Haniotis is nu in balbezit. Haniotis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Walshe onderschept slim de pass. Haniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Haniotis passt de bal zonder na te denken. Colleary is nu in balbezit. Colleary draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leyton Orient 27%, milleg united 73%.
Fc Leyton Orient - milleg united 2:1