Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tawas Connemara AFC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Weigall speelt de bal door. May is nu in balbezit. May probeert naar een medespeler te passen. English is nu in balbezit. English haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Lean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lean passt de bal zonder na te denken. Daar is Jordan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Tullander probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tawas - Connemara AFC 1:0

27e minuut.
Doeltrap. Tullander met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt May de bal. Lean rent richting de bal. Lean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Dobbyn rent richting de bal. Barr onderschept slim de pass. Barr probeert naar een medespeler te passen. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tawas - Connemara AFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tawas 44%, Connemara AFC 56%.
tawas - Connemara AFC 2:0

50e minuut.
Donegan is nu in balbezit. Donegan speelt de bal door. Klungelig pakt Weigall de bal. Lean rent richting de bal. Lean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent onderschept slim de pass. Nugent geeft een lange en hoge pass. English is nu in balbezit. English draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Falland rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donaghey. Falland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weigall met een snel genomen vrije trap. English heeft problemen om de bal te vangen. English haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tawas 48%, Connemara AFC 52%.
tawas - Connemara AFC 2:0