Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Connemara AFC tawas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Fee is nu in balbezit. Nugent onderschept slim de pass. Nugent passt de bal met de wreef. Jordan is nu in balbezit. Jordan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Barr met de inworp. Lean met een sublieme pass. Donegan probeert naar een medespeler te passen. English heeft problemen om de bal te vangen. English schiet op doel. Palmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. English rent richting de bal. English draait met de bal, schiet en ... Palmer bokst de bal weg. English is nu in balbezit. English draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Connemara AFC - tawas 1:0

14e minuut.
Tullander trapt de bal weg van het doel. Adams kopt de bal weg. Jordan rent richting de bal. Hederman is nu in balbezit. Jordan verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Connemara AFC - tawas 1:1

20e minuut.
Donegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams met een sublieme pass. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Tullander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Lean is nu in balbezit. Jordan rent richting de bal. Weigall rent richting de bal. Jordan onderschept slim de pass. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Connemara AFC - tawas 1:2

28e minuut.
May verovert de bal door een tackle van achteren. May passt de bal zonder na te denken. English rent richting de bal. English draait met de bal, schiet en ... Palmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Connemara AFC - tawas 2:2

30e minuut.
Donegan kopt de bal weg. Beirne rent richting de bal. Met opzet legt Lean zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lean moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lean schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Norman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falland bereikt de bal nog maar net als eerste. Falland passt de bal zonder na te denken. English is nu in balbezit. English haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Connemara AFC - tawas 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Connemara AFC 60%, tawas 40%.
Connemara AFC - tawas 3:2

57e minuut.
Fee is nu in balbezit. Fee geeft een hoge lob. Donegan rent richting de bal. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Adams is nu in balbezit. Adams probeert naar een medespeler te passen. Hederman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Connemara AFC - tawas 3:3

64e minuut.
Nugent verovert de bal door een tackle van achteren. Nugent geeft een hoge lob. Daar is Corda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. English rent richting de bal. English schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Donegan rent richting de bal. Weigall verovert de bal door een tackle van achteren. Weigall passt de bal met de wreef. English rent richting de bal. English haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Connemara AFC - tawas 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Connemara AFC 58%, tawas 42%.
Connemara AFC - tawas 4:3