Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Connemara AFC Sligo Rovers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
hopeloos Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Falland speelt de bal door. English bereikt de bal nog maar net als eerste. Finucane rent richting de bal. English verovert de bal door een tackle van achteren. English draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Colleary rent richting de bal. Colleary geeft de bal voor. Hancocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sweeney rent richting de bal. Sweeney speelt de bal door. English bereikt de bal nog maar net als eerste. English haalt uit met een fantastische trap. Haley probeert de bal aan de voet te houden. Curtin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sweeney verovert de bal door een tackle van achteren. Sweeney geeft een hoge lob. English bereikt de bal nog maar net als eerste. English draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Haley de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Haley geeft een hoge lob. Daar is English, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haley begaat een overtreding. Haley krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas geeft een hoge lob. Hederman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie rent richting de bal. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. Tullander bokst de bal weg.

43e minuut.
Nugent verovert de bal door een tackle van achteren. Nugent met een sublieme pass. English rent richting de bal. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Connemara AFC - Sligo Rovers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Connemara AFC 51%, Sligo Rovers 49%.
Connemara AFC - Sligo Rovers 1:0

52e minuut.
Haley probeert de bal met de borst te controleren. May bereikt de bal nog maar net als eerste. Haley maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Haley moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Haley schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
Lawrie is nu in balbezit. Hancocks bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weigall. Weigall krijgt een gele kaart. Hancocks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hancocks komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Geoghegan met een sublieme pass. Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent probeert naar een medespeler te passen. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. English bereikt de bal nog maar net als eerste. English haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Connemara AFC - Sligo Rovers 2:0

73e minuut.
Dobbyn is nu in balbezit. Tillbrant onderschept slim de pass. Weigall begaat een overtreding. Weigall krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Connemara AFC 53%, Sligo Rovers 47%.
Connemara AFC - Sligo Rovers 2:0