Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Leyton Orient tawas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Andresen kopt de bal weg. Tillbrant bereikt de bal nog maar net als eerste. Tillbrant speelt de bal door. Colleary rent richting de bal. Colleary schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Haley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barr is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haley. Haley krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Hyde ... Strafschop! Jordan raakt geblesseerd tijdens het duel. Jordan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bolger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leyton Orient - tawas 0:1

18e minuut.
Haniotis passt de bal zonder na te denken. Fee rent richting de bal. Met opzet legt Horan zijn tegenspeler op de grond. Horan krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Fee onderschept slim de pass. Fee probeert naar een medespeler te passen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ... Andresen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Haniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haniotis passt de bal in één keer door. Colleary is nu in balbezit. Colleary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Leyton Orient - tawas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leyton Orient 43%, tawas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Leyton Orient - tawas 1:1

77e minuut.
Blood raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Phillips komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Tillbrant rent richting de bal. Tillbrant geeft de bal voor. Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary schiet op doel. Palmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leyton Orient - tawas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leyton Orient 30%, tawas 70%.
Fc Leyton Orient - tawas 2:1