Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tawas Fc Leyton Orient
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Donaghey rent richting de bal. Haniotis onderschept slim de pass. Haniotis speelt de bal door. Foran is nu in balbezit. Foran schiet op doel. Palmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Donegan kopt de bal weg. Andresen rent richting de bal. Lean onderschept slim de pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Constable met een sublieme pass. Daar is Haniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haniotis passt de bal met de wreef. Foran rent richting de bal. Foran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Donegan rent richting de bal. Haniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Haniotis met een sublieme pass. Klungelig pakt Foran de bal. Foran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tawas 57%, Fc Leyton Orient 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tawas - Fc Leyton Orient 0:0

52e minuut.
Haley probeert de bal met de borst te controleren. Donegan rent richting de bal. Donegan passt de bal zonder na te denken. Lean is nu in balbezit. Lean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Andresen geeft een hoge lob. Haniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haniotis passt de bal zonder na te denken. Foran bereikt de bal nog maar net als eerste. Foran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tawas - Fc Leyton Orient 0:1

78e minuut.
Stewart controleert de bal met de borst. Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Constable speelt de bal door. Foran rent richting de bal. Foran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Donegan probeert naar een medespeler te passen. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde met een sublieme pass. Constable rent richting de bal. Constable geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tawas 53%, Fc Leyton Orient 47%.
tawas - Fc Leyton Orient 0:1