Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milleg united Connemara AFC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 14.4
matig Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathlane onderschept slim de pass. Hegarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegarty draait met de bal, schiet en ... Tullander werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
milleg united - Connemara AFC 1:0

15e minuut.
Carter is nu in balbezit. Carter met een sublieme pass. Klungelig pakt Nugent de bal. Lathlane is nu in balbezit. Lathlane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nugent is nu in balbezit. Lathlane onderschept slim de pass. Sweeney rent richting de bal. Lathlane onderschept slim de pass. Lathlane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Harris rent richting de bal. Harris geeft de bal voor. Hederman rent richting de bal. Lathlane is nu in balbezit. Lathlane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hegarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent begaat een overtreding. Hegarty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reynolds zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lathlane is nu in balbezit. Lathlane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Reynolds passt de bal met de wreef. English bereikt de bal nog maar net als eerste. McGuinness maakt een afschuwelijke overtreding. McGuinness is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milleg united 43%, Connemara AFC 57%.
milleg united - Connemara AFC 1:0

48e minuut.
Bruins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegarty verovert de bal door een tackle van achteren. Hegarty geeft de bal voor. Drew verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
milleg united - Connemara AFC 2:0

51e minuut.
Reynolds geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kumar met een snelle inworp. May rent richting de bal. May geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Harris probeert de bal met de borst te controleren. May is nu in balbezit. May passt de bal in één keer door. English is nu in balbezit. English schiet op doel. Moran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Reynolds is nu in balbezit. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May speelt de bal door. English rent richting de bal. English draait met de bal, schiet en ... Moran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. English bereikt de bal nog maar net als eerste. English schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milleg united - Connemara AFC 2:1

73e minuut.
Lathlane verovert de bal door een tackle van achteren. Lathlane probeert naar een medespeler te passen. Nugent is nu in balbezit. Hegarty verovert de bal door een tackle van achteren. Hegarty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
May onderschept slim de pass. Shipway is nu in balbezit. Shipway met een sublieme pass. Lathlane rent richting de bal. Lathlane haalt uit met een fantastische trap. Tullander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milleg united - Connemara AFC 3:1

77e minuut.
Nugent speelt de bal door. Daar is Sweeney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegarty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hegarty krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Hegarty probeert naar een medespeler te passen. May rent richting de bal. May met een sublieme pass. English bereikt de bal nog maar net als eerste. English haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milleg united - Connemara AFC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milleg united 44%, Connemara AFC 56%.
milleg united - Connemara AFC 3:2