Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Connemara AFC milleg united
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.4
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Hegarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathlane rent richting de bal. Hegarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathlane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
May probeert naar een medespeler te passen. Nugent rent richting de bal. Hegarty begaat een overtreding. Hegarty krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Shipway verovert de bal door een tackle van achteren. Shipway met een sublieme pass. Lathlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathlane haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Drew de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
May met een sublieme pass. Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathlane begaat een overtreding. Lathlane krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Moran trapt de bal weg van het doel. Weigall bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigall geeft de bal voor. English kan de bal niet met de borst controleren. English draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hegarty met een sublieme pass. Lathlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigall is nu in balbezit. Lathlane verovert de bal door een tackle van achteren. Lathlane schiet op doel. Tullander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Keane geeft een lange en hoge pass. Nugent probeert de bal aan de voet te houden. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris onderschept slim de pass. Harris geeft een lange en hoge pass. Tullander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Connemara AFC 54%, milleg united 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Connemara AFC - milleg united 0:0

50e minuut.
Harris verovert de bal door een tackle van achteren. Harris passt de bal zonder na te denken. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegarty onderschept slim de pass. Hegarty draait met de bal, schiet en ... Tullander kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drew met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Shipway de bal. May verovert de bal door een tackle van achteren. May draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Harris met een sublieme pass. Drew geeft een lange en hoge pass. Harris kopt de bal weg. Lathlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathlane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Connemara AFC - milleg united 0:1

68e minuut.
Hegarty rent richting de bal. Beirne onderschept slim de pass. Beirne geeft de bal voor. English bereikt de bal nog maar net als eerste. English haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Harris passt de bal zonder na te denken. Connell rent richting de bal. May speelt de bal door. English is nu in balbezit. English schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nugent geeft de bal voor. Inworp. Keane met de inworp. Hegarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegarty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Connemara AFC 48%, milleg united 52%.
Connemara AFC - milleg united 0:1