Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tawas milleg united
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean passt de bal met de wreef. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ... Moran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tawas - milleg united 1:0

27e minuut.
Donegan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harris. Donegan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Donegan met een snel genomen vrije trap. McCaul is nu in balbezit. Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Moran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Broaders is nu in balbezit. Lathlane is nu in balbezit. Lathlane schiet op doel. Corda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tawas - milleg united 1:1

37e minuut.
Adams probeert naar een medespeler te passen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel rent richting de bal. Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Jordan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Moran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tawas - milleg united 2:1

38e minuut.
Klungelig pakt Broaders de bal. Lean verovert de bal door een tackle van achteren. Lean passt de bal in één keer door. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tawas - milleg united 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tawas 49%, milleg united 51%.
tawas - milleg united 3:1

52e minuut.
Doeltrap. Moran trapt de bal weg. Klungelig pakt Carter de bal. Carter geeft een hoge lob. Lathlane springt en kopt de bal. Palmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter passt de bal zonder na te denken. Donegan rent richting de bal. Broaders bereikt de bal nog maar net als eerste. Broaders draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tawas 59%, milleg united 41%.
tawas - milleg united 3:1