Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Connemara AFC Fc Leyton Orient
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
May rent richting de bal. May passt de bal met de wreef. Cash rent richting de bal. Falland onderschept slim de pass. Falland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
May geeft een hoge lob. Daar is Tillbrant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. English rent richting de bal. English schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Connemara AFC - Fc Leyton Orient 1:0

32e minuut.
Weigall passt de bal zonder na te denken. May is nu in balbezit. May passt de bal zonder na te denken. English rent richting de bal. English schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kumar rent richting de bal. Haley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kumar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Connemara AFC 41%, Fc Leyton Orient 59%.
Connemara AFC - Fc Leyton Orient 1:0

47e minuut.
Tillbrant geeft de bal voor. Haniotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weigall kopt de bal weg. Falland rent richting de bal. Falland schiet op doel. De bal raakt de paal. Bolger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Connemara AFC - Fc Leyton Orient 2:0

48e minuut.
Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. May verovert de bal door een tackle van achteren. May speelt de bal door. English is nu in balbezit. English draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Haniotis rent richting de bal. Haniotis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Colleary de bal. Haniotis is nu in balbezit. Haniotis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Weigall rent richting de bal. Weigall geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Haley de bal onder controle te krijgen. Haniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haniotis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Falland is nu in balbezit. Andresen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weigall komt bij de bal en schiet. English probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Weigall onderschept slim de pass. Weigall passt de bal in één keer door. English is nu in balbezit. English draait met de bal, schiet en ... Bolger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Connemara AFC - Fc Leyton Orient 3:0

90e minuut.
Nugent is nu in balbezit. Nugent geeft de bal voor. Daar is Loughran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. English bereikt de bal nog maar net als eerste. English draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Connemara AFC 43%, Fc Leyton Orient 57%.
Connemara AFC - Fc Leyton Orient 3:0